Βιογραφικό

Κυρίμης Γεώργιος

Προσωπικά στοιχεία


Ο Κύριος Γεώργιος Κυρίμης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1982.

Είναι γιος του Βασιλείου Κυρίμη (Οπτικού) και της Κωνσταντίνας (Ζία) Κυρίμη.

Εκπαίδευση


Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Λάρισας το έτος 2000 και έπειτα ακολούθησε εξαετής κύκλος σπουδών , λαμβάνοντας τον τίτλο του χειρούργου οδοντίατρου (DDS,Master Degree, Doctor of Dental medicine)

Προϋπηρεσία – Εργασία


Στο ξεκίνημα της οδοντιατρικής του καριέρας (Ιούλιο με Δεκέμβριο 2007) εργάστηκε αρχικά σε ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Λάρισα στη θέση του βοηθού οδοντιάτρου.

Στη συνεχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του Θητεία (Φεβρουάριος 2008 – Φεβρουάριος 2009) στο υγειονομικό σώμα στρατού εκτελώντας καθήκοντα χειρούργου οδοντίατρου,στην παραμεθόριο νήσο Μεγίστης (Καστελόριζο) παρέχοντας οδοντιατρική φροντίδα στο σώμα στρατού και στους κατοίκους του νησιού και επειτα στο 404 στρατιωτικό νοσοκομείο Λάρισας.

Το 2009 αποφάσισε να συνεχίσει την μετεκπαιδευτική του πορεία στην Μ.Βρετανία.

Από τον Ιούλιο του 2009 έως και τον Νοέμβρη του 2014 εργάστηκε στη θέση του συνεργάτη χειρούργου οδοντίατρου στην οδοντιατρική πολυκλινική Longton Dental Practice. Κατά τη διάρκεια της εργασίας στην κλινική ολοκλήρωσε παράλληλα την μετεκπαίδευσή του πάνω στα οδοντικά εμφυτεύματα.

Μετά το πέρας της μετεκπαίδευσής του στα οδοντικά εμφυτεύματα το 2011, ξεκίνησε να παρέχει τις υπηρεσίες του και ως επιστημονικός συνεργάτης τόσο στην προαναφερθείσα κλινική όσο και στην οδοντιατρική πολυκλινική Στοουν της Αγγλίας (Stone Dental Practice) σε ότι αφορά την αντιμετώπιση ασθενών που χρίζουν την ανάγκη τοποθέτησης οδοντικών εμφυτευμάτων.

Το Νοέμβριο του 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα με σκοπό να συνεργαστεί και να συνδράμει στο ιδιωτικό οδοντιατρείο το οποίο διατηρεί με την γυναίκα του Κρίστα Καράνη, επίσης οδοντίατρο ιδιώτη από το 2009, στον ιδιόκτητο χώρο που πλέον διατηρεί από κοινού στην οδό Μανωλάκη 5-7 στη Λάρισα (απέναντι από το σπίτι του στρατηγού) .

Παράλληλα συνεργάζεται με οδοντιατρικές κλινικές της Αγγλίας παρέχοντας υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής και εμφυτευματολογιας.

(2015) Oswestry dental practice,Shropshire U.K,   (2016)  Longton Dental Practice, West Midlands,U.K ,    (2017) Sneyd Green dental Practice, West Midlands,U.K ,  (2018) Bucknall dental Practice, West Midlands,U.K,  (2019)Westbury Park dental practice ,West Midlands,UK

Σεμινάρια / Δια Βίου Μάθηση


Βασιζόμενος στην ιδεολογία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης/ δια βίου μάθησης έχει πάρει μέρος και συνεχίζει να παίρνει σε πλήθος οδοντιατρικών σεμιναρίων.

Μερικά από αυτά είναι:

 • Σεμινάριο καρδιοπνευμονικής ανάνηψης αντιμετώπιση επείγοντων περιστατικών στο οδοντιατρείο (Ιούλιος 2009).
 • Σεμινάριο ψηφιακής ακτινογραφίας (Ιούλιος – Αύγουστος 2009).
 • Σεμινάριο διατήρησης σωστής υγιεινής στο οδοντιατρείο (Σεπτέμβριος 2009).
 • Σεμινάριο καρδιοπνευμονικής ανάνηψης πρωτόκολλα τεχνητής αναπνοής χρήση αναπνευστικής μάσκας (Αύγουστος 2010).
 • Σεμινάριο μηχανοκίνητης ενδοδοντίας με τη χρήση περιστροφικών μικροεργαλείων νικελίου – τιτανίου (Ιούνιος 2011).
 • Σεμινάριο ακτινογραφικής απεικόνισης παθολογία (Οκτώβριος 2010).
 • Σεμινάριο αποκατάσταση δοντιών με όψεις πορσελάνης (veneers) (Νοέμβριος 2011). 
 • Σεμινάριο κλινικής αντιμετώπισης της περιεμφυτευματίτιδας και ολική αποκατάσταση της γνάθου πάνω σε 4 εμφυτεύματα  (Νοέμβριος 2011).
 • Σεμινάριο κλινικά και οδοντοτεχνικά πλεονεκτήματα της χρήσης  CAD/CAM για την προσθετική αποκατάσταση εμφυτευμάτων (Δεκέμβριος 2011).
 • Σεμινάριο διατήρησης του ιατρικού / οδοντιατρικού απορρήτου του ασθενή (Φεβρουάριος 2012).
 • Σεμινάριο ανίχνευσης καρκίνου του στόματος(Μάρτιος 2013)
 • Σεμινάριο διαδικασιών ελέγχου λοιμώξεων(Νοέμβριος 2013)
 • Σεμινάριο για την αντιμετώπιση της ξηροστομίας(Δεκέμβριος 2013)

 

Καράνη Χρυσάνθη

Προσωπικά στοιχεία


Η Κυρία Καράνη Χρυσάνθη γεννήθηκε στην Λάρισα το 1982

Είναι κόρη του Θεοδώρου Καράνη (Ιατρού) και της Μαρίας Καράνη  (Κωλέτη) Νοσηλευτριας.

Εκπαίδευση


Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Λάρισας το 2000 και έπειτα ακολούθησε εξαετής πανεπιστημιακός κύκλος σπουδών λαμβάνοντας τον τίτλο του Χειρουργού οδοντίατρου. (Master Degree)

Έχει ολοκληρώσει μετεκπαιδευτικλό κύκλο σπουδών πάνω στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής (UCL,London, Eastman dental institute)

Αισθητικές προσθετικές αποκαταστάσεις, ανάλυση χαμογέλου.

Μετεκπαίδευση πάνω στην έγγυρη διάγνωση και πρόληψη οδοντικών προβλημάτων ψηφιακή απεικόνιση και ανάλυση στο FTV της Σουηδίας.

Προϋπηρεσία – Εργασία


Η οδοντίατρος αρχικά εργάστηκε σε οδοντιατρική πολυκλινική στο Carlshamn της Σουηδίας (Δεκέμβριος 2006 - Φεβρουάριος 2008) εκτελώντας καθήκοντα χειρούργου οδοντίατρου.

Έπειτα για την περίοδο Φεβρουάριος 2008 - Ιούνιος 2009 εργάστηκε σε πολυκλινική στο Christianstad της Σουηδίας εκτελώντας καθήκοντα χειρούργου οδοντίατρου και έλαβε μετεκπαίδευση πάνω στον τομέα της ψηφιακής απεικόνισης ακτινογραφίας.

Τον Ιούλιο του 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και έκανε την έναρξη του οδοντιατρείου της που διατηρεί έως και σήμερα επί της οδού Μανωλάκη 5-7  (απέναντι από το σπίτι του στρατηγού).