Τρόποι πληρωμής στο οδοντιατρείο


τροποι πληρωμης οδοντιατρειου,ατοκες δοσεις,οδοντιατροι Λαρισα

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑ. Αρκετοί οι λογοι για τους ο οποίους ο Έλληνας ασθενής αποφεύγει τον οδοντιατρο.Ο συνηθέστερος από αυτούς είναι η σύνδεση τον οδοντίατρου με τον πονο και η πεποίθηση του ασθενή ότι πρόκειται να πονέσει κατά την επίσκεψη του στον οδοντιατρο.Αυτο φυσικά είναι κάτι το οποίο δεν ισχύει τις περισσότερες φορες  αφού πλέον τα μεσα και οι τεχνικές τις οποίες χρησιμοποιεί ο σύγχρονος οδοντίατρος έχουν ελαττώσει σημαντικά το επίπεδο πονου κατά την οδοντιατρική εργασία.

Ένας άλλος λογος εξίσου σημαντικός, για τον οποίο ο κοσμος δεν επισκέπτεται τακτικά οδοντίατρο παραμονο όταν είναι εξαιρετική ανάγκη είναι και ο οικονομικός.

Η  αβεβαιότητα για το ποιο θα μπορούσε να είναι το κόστος της οδοντικής εργασίας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε,πολλές φορες αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα στο να επισκεφτούμε τον οδοντιατρειο μας.Η αναβολή όμως της επίσκεψης μας στο οδοντιατρείο και η μη έγκυρη αντιμετώπιση του προβλήματος είναι αυτή η οποία θα κάνει τον ασθενή πολλές φορες να φτάσει με πονο στον οδοντίατρο και ίσως τελικά να χρειαστεί μια θεραπεία υψηλότερου κόστους από αυτή που αρχικά θα χρειαζόταν.

Εμείς λοιπόν αυτό που έχουμε να πούμε στον κοσμο είναι να μην φοβάται την επίσκεψη του στον οδοντίατρο.

Πρώτον, γιατί με την επίσκεψη στα τακτικά ραντεβού τα οποία μπορεί να είναι κάθε 6 με 12 μηνες για πρόληψη/εξέταση/καθαρισμό και με μικρο κόστος, αποφεύγει τον κίνδυνο να βρεθεί σε κατάσταση ξαφνικού πονου όπως επίσης αποφεύγει πιθανές εκτεταμένες θεραπείες υψηλού κόστους.

Δεύτερον όταν υπάρχει ήδη κάποιο  εκτεταμένο οδοντιατρικό πρόβλημα, το οποίο δεν έχει δώσει ακόμα πονο αλλά χρειάζεται άμεσα οδοντιατρική θεραπεία, ο οδοντίατρος έχει την δυνατότητα να κάνει ένα η περισσότερα για εσάς σχέδια θεραπειας.Επειτα θα μπορούσατε να συζητήσετε με λεπτομέρεια για το ποια θεραπεία είναι καλύτερη γι εσάς αλλά και για το κόστος της κάθε θεραπείας από την αρχή, χωρίς την παραμικρή απόκλιση μέχρι και το περας αυτής και αυτό χωρίς ακόμα να έχετε χρεωθεί το παραμικρο.Αυτή η δυνατότητα υπάρχει βέβαια όταν μόνο έχει γίνει μια σωστη μελέτη. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μεσα για την συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με το πρόβλημα σας (π.χ ,κλινική και ακτινογραφική εξέταση, λήψη ενδοστοματικων φωτογραφιών,εκμαγεία/μοντέλα μελέτης) όπου φυσικά κρίνεται πως είναι απαραίτητο και με την συγκατάθεση πάντα του ασθενή.

Εφόσον έχει πλέον γίνει η επιλογή θεραπείας και έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες, η αποπληρωμή της θεραπείας για την διευκόλυνση του ασθενή μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τροπους.Αυτοι οι τρόποι είναι οι έξης:

Με μετρητά στο οδοντιατρείο.

Με χρεωστική κάρτα.

Με πιστωτική κάρτα(1-12 άτοκες δόσεις)

Με Κατάθεση/μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό σε τράπεζα 'η με e-banking