ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ


οδοντικα εμφυτευματα,Λαρισα,οδοντιατροι

ODONTIATROI LARISA .Τα οδοντικά εμφυτεύματα ειναι μια θεραπεία η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να κερδίζει σημαντικά έδαφος έναντι των συμαβατικων προσθετικών αποκαταστασεων (γέφυρες).

Το οδοντικό εμφύτευμα είναι ενα χειρουργικό εξάρτημα,που σκοπός του είναι να αποκαταστησει αισθητικά και λειτουργικά το κενό που αφήνει πίσω μια εξαγωγή δοντιού.

Πλεονεκτηματα

  1. Αισθητικά και λειτουργικά είναι σαν κανονικά δόντια,δηλαδή δείχνουν και τα αισθανόμαστε σαν να ειναι τα δικά μας δόντια.
  2. Δεν χρειάζεται να τροχίσουμε γειτονικά δόντια >Σταματούμε την απώλεια οστού,η οποία συμβαίνει μετά από μια εξαγωγή,Η οποία απώλεια όταν έχουμε χάσει μεγαλύτερο αριθμό δοντιών,αρχίζει να επηρεάζει και το εξωτερικό σχήμα του προσώπου(γεροντική μορφή)
  3. Μακρυπροθεσμα είναι οικονομικοτερα αφού δεν χρειάζεται αντικατασταση της προσθετικής αποκαταστασης όπως συνήθως συμβαίνει με τις συμβατικές οδοντοστοιχιες,γέφυρες Είναι θεραπεία με αντοχή στο χρόνο. Μοναδικό μέλημα μας για την διατήρηση τους, η φροντίδα τους στο σπίτι όπως κάνουμε και για τα δόντια μας και οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο μας κάθε 6-12 μίνες προκείμενου να ελέγχουμε οτι τηρουμε τις σωστές συνθηκες.