ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ


odontiatroilarisa, odontiatroi larisa, odontiatreio larisa, οδοντιατροι λαρισα,οδοντιατρειο λαρισα

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑ .Με αφορμή τις συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε σχετικά με τιμες των οδοντιατρικών εργασιών, τόσο τηλεφωνικά οσο και από τα μεσα κοινωνικής δικτύωσης έχουμε να πούμε τα έξης: Φυσικά και το κόστος θεραπείας είναι σημαντικό, ιδιαίτερα στις ημέρες μας όπου σκεφτόμαστε αρκετά περισσότερο για το που θα δώσουμε τα χρήματα μας.

Όταν όμως γίνεται λογος για παροχή υπηρεσιών σε θέματα υγείας καλά είναι να μην σκεφτόμαστε απλά και μόνο σαν καταναλωτές,γιατί τότε υπάρχει η πιθανότητα να πέσετε σε παγίδα .Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι προκειμένου να μας προσελκύσουν ,επικαλούνται εξαιρετικά χαμηλές οδοντιατρικές τιμες.

Είναι καλές και επιθυμητές οι χαμηλές τιμες αλλά αυτές πρέπει να γίνονται χωρίς να υπάρχει η παραμικρή έκπτωση σε ότι αφορά την ποιότητα εργασίας/υπηρεσίας που θα λάβετε. Ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με θέματα υγείας. Αν η χαμηλή τιμη γίνεται σε βάρος της ποιότητας τότε όπως λέει και ο λαός μας ,το φτηνό γίνεται ακριβό. Να είστε καχύποπτοι με τις εξαιρετικα χαμηλές τιμες οι οποίες δίνονται με ευκολία από αποσταση.Τις περισσότερες φορες είναι συνδεδεμένες με χαμηλή ποιότητα εργασίας/υλικών.

 Μην ζητάτε τιμές από το τηλέφωνο 'η το internet. Υπάρχουν σημαντικοι παράμετροι στο στόμα σας, που πρέπει ο γιατρός να εξετάσει πριν μπορέσει να σας απαντήσει για το κόστος της θεραπείας σας. 

Η σωστη σειρά προκειμένου να υπάρχει ποιότητα στις υπηρεσίες που θα λάβετε είναι ως εξής: α) Πρώτα να γίνεται μια επίσκεψη στον οδοντίατρο για να γίνει η κλινική εξέταση/εκτίμηση/διάγνωση της κατάστασης σας. β) Έπειτα ο ειδικός θα σας δώσει ένα σχέδιο θεραπείας σχετικά με την προτεινόμενη θεραπεία, την διαδικασία, τους χρονους διεξαγωγής της θεραπείας ,το κόστος.

Επομένως λέμε ναι στις χαμηλές οδοντιατρικές  τιμες αλλά χωρίς έκπτωση στην ποιότητα υπηρεσιών .Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητη η παρουσία μας στο οδοντιατρείο προκειμένου να γίνει μια σοβαρή δουλεία και όχι μια πρόχειρη εκτίμηση από απόσταση που τις περισσότερες φορες δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.