ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ


αισθητικη οδοντιατρικη Λαρισα,Αισθητικοι οδοντιατροι,Λαρισα

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑ: Η αισθητική οδοντιατρική είναι ο κλάδος αυτός της οδοντιατρικής ο οποίος ασχολείται και έχει ως σκοπό την βελτίωση της αισθητικής του χαμογελου. Για την εξασφάλιση της αισθητικής επιτυχίας πρέπει να γίνεται διαγνωστική προσέγγιση του αισθητικού προβλήματος μεταξύ οδοντιάτρου και ασθενούς.

Οι αισθητικοί οδοντίατροι δεν ασχολούνται με το παθολογικό κομμάτι του στόματος. Απεναντίας το στόμα το ασθενή πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση προκειμένου να μπορέσει να επέμβει ο αισθητικός οδοντίατρος. Για τον λόγο αυτό προτού προβούμε σε μια αισθητική οδοντιατρική θεραπεία χαμογελου, μπορεί να είναι απαραίτητη πρώτα να γίνει μια προδιεργασια από τον χειρ. οδοντίατρο 'η και άλλους ειδικούς του οδοντιατρικού κλάδου.

Ο ασθενής  έχει πολλές επιλογές αισθητικής αποκατάστασης .Οι αισθητικές επεμβάσεις μπορεί να είναι από λίγες και απλές (όπως είναι η αντικατάσταση των παλαιών σφραγισμάτων με νέα, αισθητικά σφραγίσματα σύνθετης  ρητίνης) μέχρι και αρκετά περισσότερο σύνθετες αποκαταστάσεις οι οποίες απαιτούν ένα συνδυασμό θεραπειών.

Οδοντιατρικές θεραπείες οι οποιοι πολλές φορες μπορούν να συνδυαστούν προκειμένου να επιτύχουμε ένα αισθητικό αποτέλεσμά είναι οι έξης:

1 )Λεύκανση δοντιών 2)όψεις ρητίνης  3)όψεις πορσελάνης  4)εμφράξεις ρητίνης  5)ολοκεραμικες γέφυρες,στεφανες  6)ολοκεραμικα ενθετα-επενθετα 7)οδοντικά εμφυτεύματα  8)ορθοδοντική διόρθωση της σύγκλισης των δοντιών 9)χρήση botox και δερματικών ενθεματων (dermal fillers)

  •