ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΣΟΔΟΒΟΛΗ (AIRFLOW)


σοδοβολη, airflow,καθαρισμος,Λαρισα,οδοντιατροι

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑ .ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΣΟΔΟΒΟΛΗ (AIRFLOW)

Αρκετός κόσμος διαμαρτύρεται έντονα για το χρώμα των δοντιών τους. Βασικός λόγος για αυτό το έντονο σκούρο χρώμα των δοντιών είναι καθημερινές επαναλαμβανόμενες συνήθειες που χρωματίζουν τα δόντια μας. Πιθανότερες αίτιες το κάπνισμα, συχνή κατανάλωση καφέ, τσαγιού, κόκκινο κρασί, σκούρες σάλτσες στο φαγητό και άλλα ανάλογα. Αποτέλεσμα σκούρα δυσχρωμικα δόντια που πολλές φόρες επηρεάζουν έντονα την εμφάνιση μας αλλά και την ψυχολογία τόσο σε σχέση με τον εαυτό μας αλλά όσο και με τους γύρω μας. Το πρόβλημα είναι κυρίως αισθητικό αν και τις περισσότερες φορές οι χρωστικές πάνω στα δόντια βρίσκονται σε συνδυασμό με κάποιες ποσότητες οδοντικής πετράς. Επομένως καλό είναι τις περισσότερες φορές η σοδοβολη να ακολουθεί συμπληρωματικά μετά από έναν καλό καθαρισμό στον οδοντίατρο μας .Ο κόσμος που αντιμετωπίζει αυτό το είδος προβλήματος σκέφτεται την λεύκανση, μια θεραπεία ίσως αρκετά περισσότερο δαπανηρή η οποία κάποιες φορές ίσως να μην είναι και απαραίτητη. Εμείς θα προτείναμε πρώτα καθαρισμό, μετά η σοδοβολη(airflow) η οποία είναι μια αρκετά οικονομικότερη αλλά και φιλικότερη για τα δόντια μας θεραπεία και σαν τελευταία επιλογή την λεύκανση εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Η θεραπεία γίνεται σε ένα ραντεβού, δεν απαιτείται αναισθησία,η αίσθηση κατά την διάρκεια της θεραπείας είναι για τους περισσοτέρους ευχάριστη.
Η σοδοβολη γίνεται με την χρήση ειδικού συστήματος το οποίο δημιουργεί σπρέι νερού ,αέρα και μικροσωματιδιων σόδας/ διττανθρακικό νάτριο επιτυγχάνοντας την αφαίρεση των χρωστικών και το γυάλισμα των δοντιών.Το αποτέλεσμα...ένα λαμπερό χαμόγελο