Απρίλιος 2020

εμφυτευματα λαρισα,οδοντικα εμφυτευματα λαρισα

ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ : ΤΙ ΕΙΝΑΙ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ.

Πέμπτη 30 Απρ 2020

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑ.

 

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι η καλύτερη επιλογή αντικατάστασης για ένα 'η και περισσότερα δόντια που έχουν χαθεί.

Το οδοντικό εμφύτευμα έχει σχηματικά την μορφή ενός  κοχλία (βίδας) όπου σκοπός του είναι να παίξει το ρόλο της ρίζας του δοντιού πάνω στο οποίο θα  στηρίξουμε την τελική αποκατάσταση στεφάνης.

Το υλικό τους είναι κράμα τιτάνιου. Είναι εξαιρετικά βιοσυμβατό ,δηλαδή αποδεκτό από τον οργανισμό. Είναι φτιαγμένο από υλικό το οποίο χρησιμοποιείται τόσο στην οδοντιατρική όσο και στην ιατρική για αρκετές δεκαετίες.


οδοντιατροι λαρισα,καλο πασχα,καλη ανασταση

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Σάββατο 18 Απρ 2020

Οδοντιατρείο Κρίστα Καράνη - Κυριμης Γεώργιος

Μανωλακη 5-7

41222 Λάρισα 

Τηλ 2411-101883


βουρτσισμα,οδοντιατρεια λαρισα

Δημιουργικοί τρόποι για να ενθαρρύνετε τα παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια τους!

Δευτέρα 06 Απρ 2020

Μόλις αρχίσουν να ανατέλλουν τα νεογιλά δόντια, το καθημερινό βούρτσισμα και η φροντίδα τους είναι απαραίτητα. Το πρώτο δόντι εμφανίζεται περίπου στην ηλικία των 6 μηνών, αλλά κάποια μωρά γεννιούνται με ένα ή δύο δόντια ήδη στο στόμα. Πολλοί γονείς είναι της άποψης ότι, τα νεογιλά δόντια δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς θα πέσουν και στη θέση τους θα ανατείλουν τα ενήλικα δόντια που είναι και τα πιο σημαντικά.

Αυτή η άποψη απέχει πολύ από την αλήθεια, καθώς τα νεογιλά δόντια είναι εξαιρετικά σημαντικά. Εάν δεν φροντιστούν σωστά, τότε το παιδί μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες στη μάσηση και την ομιλία. Επιπλέον, παρέχουν ένα πλαίσιο για την σωστή ανάπτυξη των ενήλικων δοντιών.

Πάνω πό το 40% των παιδιών έχουν τερηδόνα στα νεογιλά δόντια τους. Γι’αυτό μέχρι τα παιδιά να φτάσουν 6-7 ετών και να βουρτσίζουν μόνα τους τα δόντια τους, η ευθύνη του βουρτσίσματος ανήκει αποκλειστικά στους γονείς


στοματικη υγιεινη,ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΚΑΛΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !

Πέμπτη 02 Απρ 2020

Οδοντιατρείο Λάρισα:

Δεδομένου της ιδιαίτερης περιόδου που διανύουμε, αποτελεί επιτακτική ανάγκη το να μεγιστοποιήσουμε την προσπάθεια μας στο να διατηρήσουμε καλή στοματική υγιεινή.

Η Στοματική Υγεία και η καλή Στοματική Υγιεινή περα από το γεγονός ότι συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αποφεύγουμε το ρίσκο να βρεθούμε με πονόδοντο σε μια περίοδο όπου οι οδοντιατρικές δομές της χώρας ,αν δεν έχουν αναστείλει την λειτουργία τους ,στην καλύτερη περίπτωση υπολειτουργούν.

Γενικές οδηγίες καλής στοματικής υγιεινής