Σεπτέμβριος 2017

οδοντικά εμφυτεύματα,Λάρισα,εμφυτευματολογοι

Μπορούν να βάλουν όλοι εμφυτεύματα;

Πέμπτη 28 Σεπ 2017

Το αν μπορεί κάποιος να βάλει εμφυτεύματα μπορεί να το κρίνει μόνο ο οδοντίατρος σας, αφού προηγηθεί ακτινογραφικός έλεγχος και γίνει αξιολόγηση της κατάστασης της γνάθου για μια τέτοια επέμβαση.

Υπάρχουν βέβαια και ειδικές κατηγορίες ατόμων, όπως οι εθισμένοι στο αλκοόλ, οι μανιώδεις καπνιστές και οι έχοντες χρόνια νόσο, στους οποίους μπορεί το ποσοστό επιτυχίας των εμφυτευμάτων να είναι μικρότερο του αναμενόμενου.

 


αισθητικη οδοντιατρικη Λαρισα,Αισθητικοι οδοντιατροι,Λαρισα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

Τρίτη 19 Σεπ 2017

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑ: Η αισθητική οδοντιατρική είναι ο κλάδος αυτός της οδοντιατρικής ο οποίος ασχολείται και έχει ως σκοπό την βελτίωση της αισθητικής του χαμογελου. Για την εξασφάλιση της αισθητικής επιτυχίας πρέπει να γίνεται διαγνωστική προσέγγιση του αισθητικού προβλήματος μεταξύ οδοντιάτρου και ασθενούς.


εμφυτευματα λαρισα

Γιατί να βάλω εμφυτεύματα;

Πέμπτη 14 Σεπ 2017

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πλεονεκτούν τα εμφυτεύματα. Ένας από αυτούς είναι η δυνατότητα που έχουν να αναπληρώνουν ένα μεμονωμένο δόντι χωρίς να χρειάζεται να γίνει παρέμβαση στα διπλανά δόντια. Άλλος σημαντικός λόγος είναι ότι έχουν τη δυνατότητα να αναπληρώσουν όλα τα δόντια στο στόμα (άνω και κάτω γνάθο)